zo 15/9  15:00
Muziek
ECI Cultuurcafé
15/92019

Eva van Manen

Popronde


Op 15 september strijkt het rondreizend muziekfestival Popronde neer in Roermond. Omdat de Open Dag Cursus tegelijk plaatsvindt met de Popronde is het zondagmiddag 15 september dubbel feest!
In ons cultuurcafé treedt zangeres, singer-songwriter én producer Eva van Manen op. Haar debuutalbum Politiek & Liefde is Nederlandstalige pop met een hiphop randje met warme synths en rake teksten. Ze produceerde haar eerste album zelf en ze brengt live haar muziek met volle energie.

Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek