vr 28/10  20:30
€ 14,50
Muziek
Azijnfabriek
28/102022
I.s.m. Azijnfabriek

Fire Horse + The Dirty Denims

Roerig


Een nieuwe editie van Roerig in het najaar in de Azijnfabriek, met jawel twee geweldige rockbands! Fire Horse (ex- Peter Pan Speedrock, Birth Of Joy en Grenadeers) komen debuutalbum ‘Out Of The Ashes’ presenteren. De Eindhovenaren van The Dirty Denims zullen de avond openen met hun happy hardrock!

Fire Horse
Een nieuw Nederlandse heavy rocktrio, ontstaan in het donkerste uur van de rock & roll. Maar wél een met gezamenlijk bijna een halve eeuw ervaring in bands als Birth of Joy, Peter Pan Speedrock en Grenadeers: de all star rockband FIRE HORSE brengt eind april 2022 zijn nieuwe toepasselijk getitelde debuutalbum ‘Out Of The Ashes’ uit op het roemruchte Haarlemse platenlabel Suburban Records. De band, vernoemd naar bassist Van Elderen’s geboortejaar 1966, is uit de smeulende as opgerezen van wat ooit was. Volgens de Chinese astrologie is het Paard met het element Vuur betrouwbaar, temperamentvol, prikkelbaar, levendig, enthousiast en optimistisch.

Fire Horse grijpt muzikaal terug naar zowel de ’70’s als de ’90’s en laveert volgens eigen zeggen tussen stevige power rock en post-grunge: van desert rock a la Masters Of Reality en Queens Of The Stone Age tot Stone Temple Pilots, Foo Fighters, Royal Blood of Wolfmother. Ofwel: een unieke twist op klassieke rock met een ongeremde improvisatiedrift.

Lees hier een interview van Never Mind The Hype met Kevin Stunnenberg van Fire Horse 

The Dirty Denims
The Dirty Denims maken Happy Hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock ’n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.

TIJDSCHEMA:
20.00 uur: open
20.45-21.30 uur: The Dirty Denims
22.00-23.00 uur: Fire Horse

 

Deze show is onderdeel van Roerig, dé nieuwe programmalijn van de ECI cultuurfabriek in samenwerking met de Azijnfabriek. Deze twee muzikale fabrieken combineren elkaars krachten en stuurmanskunsten. Tijdens Roerig ontdek je de spannendste (rockende) acts van dit moment! Let op locatie: Azijnfabriek – Zwartbroekstraat 17, 6041 JL Roermond

De kaartverkoop loopt via ECI cultuurfabriek.
Tickets zijn 14,50 incl. 2 euro servicekosten.
Indien de show niet is uitverkocht is er deurverkoop.
Let op, we zijn volledig cashless!

 


    alle muziek