vr 17/3  20:30
€ 24,50
Deur open:  19:30
Pop, Staconcert, Tribute/cover
Popzaal
17/32023

Fleetwood Mac: The Incredible Story

by The Cosmic Carnival


Na de geweldige show in ons theater in 2020 komt Fleetwood Mac: The Incredible Story uitgevoerd door The Cosmic Carnival terug! Dit keer in de popzaal waar er gedanst kan worden! 

De Nederlandse band The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues, overleefde de Brits/Amerikaanse formatie talloze bezettings-wisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham. Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire, die in 2022 en 2023 ook de Nederlandse grenzen overgaat. Met natuurlijk alle grote hits als Don’t Stop, Big Love, Dreams, Go Your Own Way en Little Lies maar uiteraard ook Oh Well en Rhiannon.

Daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag een van de best verkochte albums aller tijden. Wat je kunt verwachten? Een dansbare clubshow helemaal in het teken van Fleetwood Mac, uitgevoerd door gepassioneerde muzikanten, The Cosmic Carnival.


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking.


    alle muziek