zo 5/9  17:30
Deur open:  17:00
Muziek, Pop
Popzaal
5/9
Zomerprogramma

Fleur

Diner & concert


Geniet van een bijzonder voorprogramma op onze binnenplaats in de vorm van een diner. Het diner staat helemaal in het teken van Fleur!

17:00 deur open
17:30-19:00 voorprogramma diner (binnenplaats)
19:30-21:00 Fleur (popzaal)

Ticket: €35 (minimaal 2 tickets per bestelling)


Hier is Fleur! Een modern ‘zucht-meisje’ avant la lettre. Ze heeft de ‘looks’, de ‘moves’ en een stem die klinkt als een koel briesje op een bloedhete zomerdag. Ze komt uit Les Pays-Bas, maar zingt in het Frans, omdat “Frans de mooiste taal van het universum is”. Een verademing in het huidige muzikale landschap.

In 2019 bracht ze haar eerste 7” uit op het Spaanse platenlabel Bickerton Records getiteld ’Mon Ami Martien b/w Mais Vraiment’. Binnen een week was deze zwarte plak vinyl uitverkocht en werd uitgeroepen tot ‘#3 Best Single Of 2019’ door Shindig! Magazine (GB).In mei 2020 verscheen haar tweede 7” ‘Petit Homme De Papier b/w La Reine Des Abeilles’en verkocht ook binnen een week uit. Twee homeruns!

Nu is daar het langverwachte debuut album, simpelweg getiteld ‘FLEUR’. 12 catchy poppy-de-pop popsongs waar de energie, onbevangenheid, plezier en jeugdigheid vanaf spatten!

Het album werd geschreven, opgenomen, ingespeeld en geproduceerd door Arjan Spiesen Dave Von Raven (beide uit The Kik) in Studio Teepdek. De liveband bestaat uit leden van o.a. Mooon, The Small Breed en The Tambles. Mannen die het klappen van de sixties-zweep kennen!


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal contactloos en met munten worden betaald. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen. Vanaf september 2021 komt er een ECI betaalpas en komen de munten te vervallen. De waarde van de munten kan overgezet worden op de pas.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek