do 21/11  20:15
€ 23,00 € 25,50
Deur open:  19:30
Muziek, Rock
Popzaal
21/112019

FM

+BloYaTop


De Britse hardrockband FM maakte een veelbelovende start met het in 1986 verschenen debuutalbum ‘Indiscreet’. De band met de ritmetandem Merv Goldsworthy / Pete Jupp (beiden ex-Samson) en de broers Steve en Chris Overland (beiden ex-Wildlife) oogstte vooral in het Verenigd Koninkrijk flink wat succes. De melodische rockers toerden met grootheden zoals Meat Loaf, Tina Turner, Gary Moore, Status Quo en Bon Jovi. In 1995 gooide het vijftal de handdoek in de ring.

Een reünieconcert twaalf jaar later bleek de aanzet voor een nieuwe carrière met opnieuw mooie studioalbums zoals ‘Metropolis’ (2010) en ‘Rockville’ (2013). Dankzij tournees met onder meer Foreigner vestigde de band haar naam en uitstekende livereputatie ook in de rest van Europa. In maart 2018 verscheen het jongste album ‘Atomic Generation’.

Op 21 november kun je met eigen ogen aanschouwen dat FM nog altijd niet aan kracht heeft ingeboet!

Voorprogramma
Het voorprogramma wordt verzorgd door Nederlands lekkerste grooverock band BloYaTop. Dit gedreven drietal heeft 4 albums op haar naam staan en heeft de harten gewonnen van het publiek van menig poppodia. Zij namen onder andere de Effenaar, 013, de Melkweg, ParkCity Live, Nirwana Tuinfeest, Bospop en de Zwarte Cross onder handen. Zorg dat je op tijd ben om geen noot te missen van deze energieke vette rockshow.


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek