vr 20/9  20:30
€ 10,00 € 12,50
Pop
Popzaal
20/9

Beautiful Sixties

ft. From USA


Na het voorjaarssucces van Beautiful Sixties, dé 60’s party van ECI, nemen we op vrijdag 20 september opnieuw een frisse duik in de zestiger jaren. Vorig seizoen bracht zanger Stan Peters The Doors opnieuw tot leven, met zangers uit de regio. Dit keer neemt Stan zijn eigen vaste band mee: From USA. Speciaal voor deze avond aangevuld met een waanzinnige blazerssectie!

From USA is een begrip in Nederland als het gaat om het aanstekelijk uitvoeren van covers. Bij de opzwepende muziek van deze sympathieke band kan niemand stil blijven staan. Zij stralen al meer dan 25 jaar op het podium. From USA bouwt iedere zaal om tot een feestje, van bruine kroeg tot grote popzaal of een festivalweide.

Het supergezelschap neemt je mee op een gevarieerde muzikale trip langs bekende hits van toen. Verwacht o.a. hartverwarmende soul, Woodstockachtige hippie songs en engelse merseybeat. Een feest der herkenning, waarbij de blazers de dansenergie in de zaal extra zullen aanvullen.

Nóg meer zin om te dansen? Beautiful Sixties’ huis DJ Skizm zorgt voor het optreden en daarna voor een volle dansvloer tot in de late uurtjes. DJ Skizm is een van de langst actieve DJ’s in Roermond. Hij voelt zich thuis in vele genres, waarbij funk, jazz en soul de basis zijn. Speciaal voor Beautiful Sixties heeft hij zijn grote 60’s collectie nogmaals uit de kast getrokken. Do you wanna dance?!


    alle muziek