za 9/12  19:00
Pop, Singer/songwriter
ECI Café
9/122017
Gratis

Gespot!


Kom genieten van singer-songwriters in een intieme setting!

  • 19:00 = Deuren open
  • 20:10 = Zinah Heuts
  • 20:45 = Barn
  • 21:30 = Daniel Cane

Gespot! is de plek waarbij lokaal, regionaal en aanstormend Nederlands talent samen het podium delen en de kans krijgen om zichzelf te laten horen en zien. Op 9 december vindt de eerste editie plaats en het is er een die jullie zeker niet willen missen. Kom genieten van o.a.:

Daniel Cane (21:30 – 22:15)

Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice, James Bay en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten; het verliezen en het terug vinden van de liefde. Dat is Daniel Cane in een notendop. Hij speelde in de voorprogramma’s van o.a. Danny Vera (hele tour), Bløf, De Dijk, Michael Prins en Fink, daarnaast speelde hij bij GIEl, Radio 2 en deed hij een 2 meter sessie. Er is nergens waar Daniel niet is geweest. In september 2016 bracht hij zijn EP ‘Ivory’ uit. Miss Montreal is in ieder geval fan.

Barn (20:45 – 21:15)

Op de gang staan was voor Barn – het alter ego van Jesse Deledda uit Geleen – geen straf. Door te zingen en springen ontwikkelde hij een voorliefde voor het maken van muziek. Barn maakt de muziek van de oude Blues & Roots helden, maar plaats dit in de hedendaagse tijd, hierbij begeleidt hij zichzelf op oilcan-guitar of banjo en z’n mississippi-drummachine. In 2013 stond hij in de Finale van de Kunstbende en hetzelfde jaar kwam zijn debuut EP ”Images” uit. Daarna heeft hij niet stilgezeten. Hij won de Ballads & Blues Singer-songwriter contest en speelde op o.a. Mama’s Pride Festival, Pop on Top en DVERS.

Zinah Heuts (20:10 – 20:30)

Ze is pas 17 jaar oud, maar je zou haar al kunnen kennen van Nieuwe Helden, Soundful Sunday, De Dag van de Stem en Oproer! Zinah begeleid zichzelf op gitaar en speelt akoestische muziek. Het liefst speelt ze rustige, gevoelige muziek, maar up-tempo liedjes zullen niet missen in haar repertoire. Ze speelt veel covers van artiesten die zij tof vindt en die haar inspireren tot het schrijven van haar eigen teksten en muziek.


    alle muziek