za 19/3  19:30
€ 21,50 € 24,50
Deur open:  19:00
Muziek, Rock
Popzaal
19/32022

Giants Of Progrock Tour


Vanwege de onzekerheden vanwege de corona-maatregelen is besloten om deze show op dit moment te cancelen, ticketkopers krijgen hun geld terug en worden per e-mail op de hoogte gebracht. We kijken op een later moment of we Giants Of Progrock alsnog kunnen organiseren in ECI. Namens ECI en Giants Of Progrock onze excuses voor het ongemak.


De beste bands op het gebied van de Progrock komen naar Roermond voor een bijna zes uur durend muziekspektakel!

Marilion
Marillion Tribute Dry Land is in 2010 opgericht als Silmarillion,  na jarenlang Fish era nummers gespeeld te hebben met als highlight een show met Steve Rothery in de Boerderij Zoetermeer zijn we met onze nieuwe zanger Francois Teering overgestapt op de Steve Hogarth era nummers. Dry Land speelt nummers van alle albums vanaf Seasons End tot Heden. Een greep uit onze setlist bevat, Afraid of Sunlight, Neverland, Hooks in you, The Great Escape, Easter, Whatever is Wrong With You, Cover my Eyes.

ELP
In 2020 is het 50 jaar geleden dat Emerson, Lake & Palmer werd opgericht. Speciaal hiervoor is er een tour met de Italiaanse band Emerson, Lake & Palmer Project. De band bestaat uit musici die ruimschoots hun sporen hebben verdiend in de Progrock scene en zullen nummers ten gehore brengen uit de gehele carrière van Emerson, Lake & Palmer.

Thrak: King Crimson
Thrak speelt materiaal van (volgens vele) King Crimson’s meest creatieve periode: 1972- 1974 en streeft ernaar om dezelfde sound te reproduceren op het podium. Verwacht messcherpe gitaarpartijen met smerige randjes, creatieve percussie in de vreemdste maatsoorten, fuzzed wah wah baspartijen, elektrische en akoestische viool sounds en dikke Mellotron geluiden.

Another Journey
De onmiskenbare stem van zanger Steve Perry, de hemelse gitaarpartijen van Neal Schon, de onuitputtelijke keyboardklanken gestuwd door een op blues geschoolde pompende ritmesectie. De band speelde in 1979 voor het laatst in Nederland met Steve Perry on vocals en Steve Smith on drums. Another Journey wil de line-up van 1977 t/m 1996 weer doen herleven. 

Absolutely Floyd
De maar liefst tienkoppige band neemt je mee naar de indrukwekkende wereld van de wereldberoemde Britse rockband Pink Floyd.  Absolutely Floyd brengt in deze ‘trip down memory lane’ een voorstelling waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt. De combinatie van muziek, een prachtige lichtshow en veelal zelf gemaakte videoprojecties, maken het concert van Absolutely Floyd tot een waar genot om naar te luisteren en te kijken.


    alle muziek