vr 17/9  20:00
€ 18,50
Deur open:  19:45
Blues, Jazz, Muziek
Popzaal
17/9

Hans Dulfer

Looking Back to the Future


Dit concert is verplaatst naar 17 september 2021. Ticketkopers zijn op de hoogte gesteld.


Wie is er niet groot geworden met de saxsound van Hans Dulfer? Met zijn vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Na een succesvol theaterconcert in de ECI vorig seizoen, is hij nu aanwezig in de ECI popzaal voor een groot feest! Hans viert dit feestje omdat hij zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én hij de leeftijd van tachtig jaar bereikt. Deze avond presenteert hij een nieuwe, niet-te-missen band. Luister naar gerenommeerde muzikanten en een vers repertoire doorspekt met welbekende Dulferklassiekers. Samen met Hans en zijn band blik je terug op de toekomst en vier je feest alsof morgen nooit bestaan heeft.


Praktische informatie


Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijke lunch bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


    alle muziek