vr 13/10  20:30
€ 14,00
Pop, Rock
Azijnfabriek
13/102023

Hideous + SugarPunch

(Roerig presents)


Hideous is het gloednieuw samengesteld gezin van Guillaume (RHEA) en Tim (Ramkot). Beiden verdienden ze al hun strepen bij de genoemde projecten, maar ze besloten om hun krachten te bundelen. Hideous brengt rockmuziek geïnspireerd op de ruwheid van de jaren ’90. Rechtdoor zonder nadenken, maar toch het belang van een zwevende melodie niet onderschatten. In november 2022 brachten ze hun eerste single uit, genaamd ‘Curse’. Ze gingen de studio in met Victor defoort van Romeo Elvis die hun ook live (af en toe) zal ondersteunen. In 2023 spelen ze op Rock Werchter!

Voor fans van: RHEA, Ramkot, Muse, Volbeat, De Staat

SugarPunch
Krachtige Poprock uit Weert. Geïnspireerd door bands als Skunk Anansie, Paramore & Guano Apes. Dynamische rockmuziek met knallende hooks worden op je afgevuurd. Songteksten die je mee wilt schreeuwen. Met z’n vijven maken de heren en dame er een energieke liveshow van. Ben jij klaar voor Sugarpunch?


Deze show is onderdeel van Roerig, dé nieuwe programmalijn van de ECI cultuurfabriek in samenwerking met de Azijnfabriek. Deze twee muzikale fabrieken combineren elkaars krachten en stuurmanskunsten. Tijdens Roerig ontdek je de spannendste (rockende) acts van dit moment! Let op locatie: Azijnfabriek – Zwartbroekstraat 17, 6041 JL Roermond.

De kaartverkoop loopt via ECI cultuurfabriek.
Tickets zijn 14,00 incl. 2,50 euro servicekosten.
Indien de show niet is uitverkocht is er deurverkoop. Let op, we zijn volledig cashless!

Deur open: 20:00 uur
Start: 20:30 uur

Klik hier voor meer praktische info.


    alle muziek