za 15/4  21:00
€ 14,50
Deur open:  21:00
Dance
Popzaal
15/42023

It All Started In The Nineties

Terug in de tijd naar het decennium van de Gabbers, de Flippo’s en Super Mario


🎉 HEEEERE WE GO! 🎉 Na lang wachten gaan we eindelijk weer die oude en vertrouwde tijdmachine betreden met z’n allen! Op 15 april 2023 staan onze 90’s danseressen, te gekke dj’s, live acts en entertainers voor jullie klaar om het dak van de ECI cultuurfabriek er vakkundig en feestelijk af te blazen! 😜 Dus, nodig je feestmaatjes uit en beleef met ons een knallende ‘trip down memory lane’!

It All Started In The Nineties is je op het lijf geschreven als je fan bent van de jaren ’90! Ken jij ze nog? De rages, de videoclips, de tv-series en de muziek? De act “It All Started In The Nineties” neemt je mee terug in de tijd naar het decennium van de Gabbers, de Flippo’s en Super Mario. Het is een feest van herkenning met de gaafste muziek uit de jaren ’90, van eurodance tot house/dance classics en hip-hop tot happy hardcore… Alle energieke dansvloerklassiekers komen voorbij bij dit interactieve concept! Herinneringen, Feest, Energie… It All Started In The Nineties!

Hoe dat er aan toe gaat? Check de video.


Dit event is 18+. ID is verplicht

Dit event duurt tot 03.00 uur.


Praktische info


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.


    alle muziek