vr 24/3  20:30
€ 23,00
Deur open:  19:30
Muziek, Pop, Rock, Staconcert
Popzaal
24/32023

Jan Akkerman

& Band


Inmiddels is Jan Akkerman alweer 75 jaar geworden en dat viert hij met een jubileumtour! Alles behalve oud en versleten is Jan Akkerman, als één van de meest invloedrijke gitaristen van Nederlandse bodem speelt hij met zijn band nog door heel het land. Na jaren keert hij eindelijk terug naar de ECI!

Jan Akkerman is zonder twijfel één van de allergrootste gitaristen die Nederland ooit voortgebracht heeft. Enorm invloedrijk en een grote inspirator voor andere gitaristen, waaronder Brian May (Queen) en Peter Banks (Yes). Hij brak door als gitarist van Focus, had ook groot succes met Brainbox en speelde met de grote der aarden, zoals B.B. King en Charlie Byrd.  Akkerman is eigenlijk een echte alleskunner en door de jaren heen heeft hij zich ontwikkelt tot een veelzijdige gitarist. Van blues tot ingewikkelde progrock tot verfijnende jazz of scheurende solo’s. Jan Akkerman is echt een werkelijke alles! Niet voor niks heeft hij de Gouden Harp al in zijn kast staan. Verwacht een spetterende show die in het teken staat van zijn ‘Walk Of My Life Tour’. Een jubileumtour om zijn 75e verjaardag te vieren, waarin zijn muzikale loopbaan van zo’n 60 jaar centraal staat.


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking.


    alle muziek