vr 13/12  21:00
€ 20,50 € 23,50
Deur open:  20:30
Pop
Popzaal
13/12

Jason Bouman & Band

Bloed, Zweet & Tranen


Het concert wordt verplaatst naar 2020! Datum volgt zo snel mogelijk.  

Als je je ogen dichtdoet, dan is hij het gewoon… In 2013 won Jason Bouman met Kleine jongen het SBS6-programma Bloed, Zweet en Tranen. Intussen is de nieuwkomer een blijver, die na grote optredens in de Ziggo Dome, Gelredome en zelfs Ahoy, dit seizoen langs de theaters toert. Al twee generaties Hazes brengen met hun hits gezelligheid en verbroedering teweeg. Bouman & Band brengt alle nummers samen in één gigantisch meezingfestijn! Maar alleen meedansen mag natuurlijk ook 😉


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek