vr 1/4  18:30
€ 19,50
Deur open:  18:00
Jazz, Muziek, Pop
Popzaal
1/4

JazzOUT Fest Limburg

Festival met o.a. Cory Wong


Het nieuwe rondreizende festival JazzOUT Fest komt naar ECI! De eerste naam is bekend en niemand minder dan Cory Wong zal bij ons komen spelen. 

Van 1 t/m 9 april 2022 ademt heel Limburg jazzmuziek. Vooraanstaande podia in Roermond, Venlo, Weert, Heerlen en Maastricht presenteren een wervelende line-up met verschillende jazzstijlen, van old school tot hedendaags en cross-overs met klassiek, pop, soul, R&B en hiphop.  Wat het festival zo uniek maakt, is dat er elke dag een ‘klein’ festival op een andere locatie neerstrijkt. Met telkens niet 1 concert, maar een compleet en eigen festivalprogramma van de vroege avond tot in de late uurtjes. 

De komende weken worden de andere artiesten uit elk stadsprogramma onthuld. Daarbij krijgen de maatschappelijke en educatieve activiteiten die tijdens het festival worden georganiseerd een gezicht onder de naam JazzOUT Fest Community. Dat betreft verrassende en inspirerende muzikale activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Het wordt alleen maar spannender. Hoe bruisend kan het voorjaar worden! 

Cory Wong
De Amerikaanse gitarist, bassist, songwriter en producer Cory Wong staat zowel solo als samen met andere artiesten en bands op het podium. Zijn muziekbronnen zijn jazz, rock, funk en soul. Tien jaar geleden trad hij al op in Amerikaanse jazzclubs en bracht hij met jazzensembles albums uit. Om zich daarna met leden van de band van Prince onder te dompelen in funk-soul. Of het album Live in Amsterdam uit te brengen met het Nederlandse crossover Metropole Orkest. Sinds 2013 is een vaste, terugkerende band Vulfpeck. Op elk album van Vulfpeck is hij te horen met zijn karakteristieke ritmegitaar, zoals Wong zijn stijl zelf omschrijft. Naast solo- en studio-albums en tournees bracht Wong een variétéprogramma Cory and the Wongnotes, waarvan seizoen 1 in 2021 in première ging: een mix van nieuwe muziek, korte sketches en interviews.

Het festival zal plaats vinden op meerdere locaties in de ECI. Meer namen volgen snel! De Early Birds zijn uitverkocht! Reguliere tickets zijn te koop voor € 29,50. De ticketverkoop verloopt via JazzOut Fest. Voor nog meer info en tickets ga naar https://jazzoutfest.com

Spotify playlist: https://open.spotify.com/user/31b2zr2evkaxoxtojsamfor5jwoq?si=b6b0ff3096704c81


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal contactloos en met munten worden betaald. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen. Vanaf oktober 2021 komt er een ECI betaalpas en komen de munten te vervallen. De waarde van de munten kan overgezet worden op de pas.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek