za 18/1  21:00
Deur open:  20:30
Pop, Rock
Popzaal
18/12020

Joe Cocker – 50 jaar na Woodstock

The Life of a Man


De legende Joe Cocker schokte de muziekwereld 50 jaar geleden met zijn bloedstollende versie van het Beatles-nummer With A Little Help From My Friends op Woodstock. De koning van de cover stierf op 22 december 2014. Het concert The Life Of A Man. Joe Cocker biedt naast onvergetelijke nummers als You Are So Beautiful en You Can Leave Your Hat On, een avond vol anekdotes uit het turbulente leven van de man, die zong en bewoog alsof zijn leven ervan afhing. En natuurlijk wordt er verteld over zijn grote demonen drank en drugs, die hem in de jaren ’70 bijna fataal werden. Beleef het mee, samen met de overweldigende Cry Me A River band – het rijke leven van een fenomeen.

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!


Praktische info
Cultuurcafé:
Per 1 januari 2020 alleen pinnen in Cultuurcafé: veilig en snel!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek