zo 29/8  17:30
Indie, Muziek
Popzaal
29/8
Zomerprogramma

Juan Juan

Diner & concert


Diner & concert!

Geniet van een bijzonder voorprogramma op onze binnenplaats in de vorm van een diner. Het diner staat helemaal in het teken van Juan Juan!

17:00 deur open
17:30-19:00 voorprogramma diner (binnenplaats)
19:30-21:00 Juan Juan (popzaal)

Ticket: €35 (minimaal 2 tickets per bestelling)


Juan Juan is geïnspireerd door de Amerika’s. Sferen van Devendra Banhart tot The Velvet Underground. Leerde zijn vriendin drummen op zijn songs die hoppen tussen straightforward akkoorden en Spaans gezongen multi-ritmische ballads.

Het multi-genre debut album getiteld ‘New Mexico’, opgenomen op een 4 sporen cassette en gecoproduceerd door Casper van der Lans (Personal Trainer, Pip Blom, The Homesick) is eind vorig jaar verschenen. Met support van Dox Records onder het eigen label ‘Almerica Records’. Juan Juan is geselecteerd voor de Popronde 2021 en speelt dit najaar door Nederland.


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal contactloos en met munten worden betaald. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen. Vanaf september 2021 komt er een ECI betaalpas en komen de munten te vervallen. De waarde van de munten kan overgezet worden op de pas.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek