zo 10/11  16:30
€ 13,50 € 16,00
Deur open:  16:00
Pop
Popzaal
10/112019

Kat Riggins & Blues Revival

+ The Ragtime Rumours


Kat Riggins was tot 2015 nog onbekend in Nederland. Dat veranderde met de King Bee Music Agency Tour kriskras door de Benelux. In 2017 stond ze opnieuw in Nederland op het podium. Nota bene in Grolloo, de thuishaven van Johan Derksen. Hij zag haar en voegde haar meteen toe aan zijn Johan Derksen Keeps The Blues Alive-theatertour. Ook gaf ze een spetterende performance in Voetbal Inside – waar Johan vaste tafelgast is – om met de band van Danny Vera één van haar favoriete nummers ten gehore te brengen. Inmiddels is Kat’s nieuwste album The Boys Club uit en staat zij op de grote bluespodia in Scandinavië, Duitsland, België én Nederland!

Support
De blueslady wordt deze avond bijgestaan door The Ragtime Rumours. Met een energieke mix van old-skool ragtime, gypsyjazz en roots/blues, laten zij je kennismaken met hun rock ’n roll attitude. Of zoals zij het zelf liever noemen: Rag ’n Roll!


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek