za 25/4  22:00
€ 12,50
Dance
Popzaal
25/42020

Kraak & Smaak Soundsystem

+ Lomalo, The Groove Supplier & The Crocketteers


Dit event is geannuleerd n.a.v. de Coronavirus maatregelen van het RIVM. We bekijken op dit moment de mogelijkheden voor onze geplande dance-programma. Wij vragen hiervoor jullie begrip en geduld. Houd de website in de gaten voor meer informatie.


Zaterdag 25 april kan de liefhebber van funky beats & grooves zijn hart ophalen in ECI nachtfabriek. Vier unieke acts zoeken de cross-over tussen dance, funk, jazz en house en laten horen dat elektronische muziek nooit in 4×4 hokjes hoeft te passen.

πŠπ‘π€π€πŠ & π’πŒπ€π€πŠ π’πŽπ”ππƒπ’π˜π’π“π„πŒ

Met de release van hun laatste album β€˜Pleasure Center’ bewijst Kraak & Smaak wederom waarom de mannen tot de absolute top van hun scΓ¨ne behoren. Sinds hun internationale hits β€˜Money In The Bag’ en β€˜Squeeze Me’ treden ze over de hele wereld op en mogen ze Jimmy Kimmel & Kanye West onder hun fans scharen. Tijdens deze Soundsystem show draaien ze hun unieke DJ-set in combinatie met een live vocaliste.

π‹πŽπŒπ€π‹πŽ 𝐅𝐓 π†πˆππ„πŠπ„ π†πŽπ‘π“π„π‘ (π‹πˆπ•π„)

Combineer een jazz-opleiding met een voorliefde voor house music en je hebt LoMalo. Geflankeerd door zangeres Gineke Gorter gooit deze Limburgse jongen online hoge ogen met live covers (bootlegs) van bekende houseklassiekers, die opgepikt worden door ’s werelds meest invloedrijke houselabel Defected. Claptone is fan. Weiss is fan. Jij binnenkort ook?

𝐓𝐇𝐄 π†π‘πŽπŽπ•π„ π’π”πππ‹πˆπ„π‘ (𝐃𝐉 𝐒𝐄𝐓)

Misschien wel het best bewaarde geheim van de Nederlandse DJ scΓ¨ne. The Groove Supplier was eerder de huis-DJ van Giel Beelen’s jazz programma op Radio 6 en speelde wekelijks de sterren van de hemel in de North Sea Jazz Club. Is het dan jazz wat we van hem mogen verwachten? Niet per sΓ©. The Groove Supplier draait heerlijke dansbare, funky grooves met veel horns, funky gitaren en uitzonderlijke vocalen.

𝐓𝐇𝐄 π‚π‘πŽπ‚πŠπ„π“π“π„π„π‘π’ (𝐃𝐉 𝐒𝐄𝐓)

Roermond’s eigen funky DJ-duo. Mark & Rard draaiden eerder al op Solar, YumYum, Disco Tropicana en Mr Sammi’s NYE Festival. Tijdens deze avond warmen zij de zaal op zoals alleen zij dat kunnen.


Praktische info

Updates
Helemaal op de hoogte blijven?Β Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevenement!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia,Β Burgemeester Geuljanslaan 1Β (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter,Β Roersingel 13Β (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


alle muziek