za 30/9  20:30
€ 15,00
Alternative, Muziek, Rock, Staconcert, Tribute/cover
Azijnfabriek
30/92023

La Grunge – ode to nineties rockchicks

+ support KRAS (Roerig presents)


Je kent het we dat je helemaal uit je plaat ging als op MTV of The Box je favoriete nummer voorbij kwam. ‘Ironic’ van Alanis Morissette of ‘Not An Addict’ van K’s Choice. We nemen je terug naar de 90’s met La Grunge, vier dames die een ware ode brengen aan de rockchicks van de nineties! En waar kun je deze tijden niet het beste herbeleven, juist in de Azijnfabriek! 

Vier dames die je misschien nog kent van Sheverine, Sat2D en Kill Ferelli. Deze gerenommeerde muzikanten brengen een ode aan de frontvrouwen van de nineties. De grunge en rockzangeressen, om precies te zijn. De band, met uitsluitend vrouwelijke muzikanten, speelt niet alleen de hits uit de nineties maar ook obscuurder werk. Van Skunk Anansie, Alanis Morissette, K’s Choice tot HOLE, Breeders, L7 en Babes in Toyland. Rock ’n roll female style!

Support: KRAS 
Veel energie, recht voor je raap. KRAS is een tweemans rockband met garage, punkrock en hardcore invloeden uit Roermond. Deze twee heren maken al jaren muziek met elkaar in verschillende contexten. Al een tijd weten zij elkaar in hun kracht te zetten als tweemansband. Hoogtepunten van KRAS waren de finale van de Urpop Bandbattle, Eurosonic Noorderslag, Ell Niño en hun tour bestaande uit 6 shows in Limburg. KRAS eindigde deze tour als openingsact van Conincxpop.

Deze show is onderdeel van Roerig, dé nieuwe programmalijn van de ECI cultuurfabriek in samenwerking met de Azijnfabriek. Deze twee muzikale fabrieken combineren elkaars krachten en stuurmanskunsten. Tijdens Roerig ontdek je de spannendste (rockende) acts van dit moment! Let op locatie: Azijnfabriek – Zwartbroekstraat 17, 6041 JL Roermond.

De kaartverkoop loopt via ECI cultuurfabriek.
Tickets zijn 15,00 incl. 2 euro servicekosten.
Indien de show niet is uitverkocht is er deurverkoop. Let op, we zijn volledig cashless!

Deuren open: 20:00u
Aanvang: 20:30u
Einde show: 23:00u

 

Deze show stond oorspronkelijk gepland op 29 april 2023, maar deze is wegens ziekte verzet naar zaterdag 30 september.  Tickets blijven gewoon geldig. Ticketkopers zijn geïnformeerd via e-mail.

Klik hier voor meer praktische info


    alle muziek