vr 1/12  20:30
€ 22,50
Deur open:  20:00
Pop, Rock, Staconcert, Tribute/cover
Popzaal
1/12

Made In Purple

Deep Purple tribute


Beleef de legendarische liveplaat ‘Made in Japan’ van Deep Purple opnieuw, maar dan live! Dit album, opgenomen tijdens uitverkochte shows in Osaka en Tokyo, behoort tot de meest bekende en best verkochte live-opnames ooit. Met de iconische line-up van Gillan, Glover, Lord, Blackmore en Paice is dit dubbelalbum een absolute klassieker. Hits als “Highway Star,” “Child in Time,” “Smoke on the Water,” “The Mule,” “Strange Kind of Woman,” “Lazy,” en “Space Truckin'” komen allemaal voorbij tijdens deze magische 90 minuten durende live-ervaring.

Made in Purple, bestaande uit ervaren sessiemuzikanten en een charismatische zanger, neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van de jaren 70 hardrock. Met passie, enthousiasme en respect voor het originele geluid, de solo’s en de nummers brengen zij dit meesterwerk tot leven. Deze ambitieuze band laat je de nostalgie voelen en staat voor de technische uitdaging om dit album live te kunnen spelen. Maar bovenal beloven ze een ouderwets plezierige show vol energie en speelplezier.

Herbeleef ‘Made in Japan’, het album dat Deep Purple wereldwijd populair maakte en tot een ware legende. Laat je meeslepen naar 1972 en geniet van deze magische muzikale reis… Live, op de plek waar het allemaal gebeurt!


Klik hier voor meer praktische info.


    alle muziek