vr 19/5  20:30
€ 12,50
Alternative, Muziek, Rock, Staconcert
Azijnfabriek
19/52023

Mayleaf + Wasted Youth Club

Roerig presents


Weer een mooie package, MAYLEAF en Wasted Youth Club komen naar de Azijnfabriek!

MAYLEAF is een alternative grunge/rock band die zijn inspiratie haalt uit rauwe, vuige fuzz &90’s tunes. Poppy sounds gecreëerd door laag grommende telecasters; tracks rechtstreeks uit de garage. De repetitieruimte is gedrenkt in inspiratie uit bands als Weezer, Drug Church en Bayside. MAYLEAF speelde eerder in ECI cultuurfabriek tijdens Bevrijdingsfestival indoor en gaf destijds een super vette show, wie erbij was kan het beamen! Nu met hun eerste plaat uit (Suburban Records) komen ze naar de Azijnfabriek.

Wasted Youth Club
De party Garage van Wasted Youth Club wordt geïnspireerd door de overlevingstocht van vier vrienden in hun quarter-life crisis en bands als Fidlar, Thee Oh Sees en Wine Lips. Gevoed door zweet en bier creëert Wasted Youth Club live een muur van energie die zowel het podium als de barrière tussen band en publiek zal slopen.

Deze show is onderdeel van Roerig, dé nieuwe programmalijn van de ECI cultuurfabriek in samenwerking met de Azijnfabriek. Deze twee muzikale fabrieken combineren elkaars krachten en stuurmanskunsten. Tijdens Roerig ontdek je de spannendste (rockende) acts van dit moment! Let op locatie: Azijnfabriek – Zwartbroekstraat 17, 6041 JL Roermond.

De kaartverkoop loopt via ECI cultuurfabriek.
Tickets zijn 12,50 incl. 2 euro servicekosten.
Indien de show niet is uitverkocht is er deurverkoop. Let op, we zijn volledig cashless!
Garderobe bij Azijnfabriek is er tegen betaling van 1 euro per jas of tas.

Deuren open: 20:00u
Aanvang: 20:30u
Einde show: 23:00
*Eindtijden zijn altijd een indicatie.


    alle muziek