za 28/4  20:00
€ 21,00 € 26,00
Pop, Pop, R&B
Popzaal
28/42018
No risk deal!

Milli Vanilli / Fab Morvan

Support: Funk Transplant


Op zaterdag 28 april komt niemand minder dan Fab Morvan naar de ECI Cultuurfabriek. De ex-Milli Vanilli lid heeft zware jaren achter de rug, maar herpakte zich een aantal jaar geleden. Hij begon weer muziek te maken, vormde een live band om zich heen en brak het dak af in Paradiso! Fab Morvan was terug. Hij overtuigde de afgelopen jaren Gerard Ekdom, Linda De Mol, Eva Jinek en vele anderen dat hij wel degelijk kan zingen. 

Het hit-album van Milli Vanilli, ‘Girl You Know It’s True’,  is met meerdere miljoenen verkochte platen 6x platinum gecertificeerd en in 1990 won het pop-duo een Grammy voor beste nieuwe artiest. Hun succes na de jaren ’80 en ’90 nam echter een flinke duikvlucht toen het duo en de agent Sergio Vendero opbiechtte dat er niet door Rob en Fab gezongen is op het succesvolle album. Morvan zette zijn solocarrière voort en bracht in 2011 nog de single “Anytime” uit en in 2003 een solo album genaamd “Love Revolution”. In 2018 blijkt Fab Morvan nog steeds hartstikke actief en zelfs een aantal jaar in Amsterdam te hebben gewoond.

Support: Funktransplant

Funktransplant is, zoals de naam al doet vermoeden, één grote funk machine. Met hun groovende beats, funky gitaar riffs en slappende baslijnen zorgen ze voor een enorme energieboost op het podium. Door funk met swingende beats te combineren, die zich deels op andere genres begeven zoals dance, house en lounge, is stilstaan geen optie. Als de souldiva’s van de band, Nicole de Seriere du Bizournet and Lady Mommalicious dan ook nog aanstekelijk beginnen te zingen, is het feest helemaal compleet.
Funktransplant heeft al diverse wereldwijde releases op haar naam staan, op labels als Homebreaking (can), Pilot Recordings (us), Timewarp (gr) en Gourmand music (fr), en blijft gestaag doorgaan met het verspreiden van het Funkvirus!

Tussen de optredens door zal de beste muziek worden gedraaid door DJ Cropy! 

Niet goed, geld terug!
We kennen bijna allemaal nog de geweldige hits van Milli Vanilli, maar ook het verhaal van de ‘ontmaskering’ van de band in 1990. Op sociale media merken wij dat deze geschiedenis nog steeds veel kan losmaken. Onze programmeurs zijn ervan overtuigd dat je op deze avond van een geweldige artiest kan genieten. Een ticket koop je zonder risico. Mocht het concert toch niet zijn wat je ervan verwacht had, dan word je in staat gesteld om het geld terug te vragen. Wij durven dit aan! Jij ook?

Binnen een half uur na aanvang van het concert van Fab Morvan (Milli Vanilli) niet overtuigd? Vraag dan je geld terug bij de receptie.

Informatie

19.30 uur: deur open en start DJ
20.00 uur: Funk Transplant
20.45 uur: Fab Morvan
22.30 uur: showeinde + DJ


    alle muziek