za 16/4  21:00
Deur open:  20:30
Divers, Jazz, Soul, Staconcert
Popzaal
16/42022
Dansbare soul jazz

Montis Goudsmit & Directie


Vanwege onvoorziene omstandigheden gaat deze show niet door. Ticketkopers zijn op de hoogte gebracht en krijgen hun geld terug. Onze excuses voor het ongemak!

 

Swingende instrumentale en dansbare soul jazz  

Montis Goudsmit & Directie Swingende en dansbare Soul Jazz is een voorliefde die de heren Montis, Goudsmit & Directie delen. Hammondbeest Frank Montis begrijpt deze muziek als geen ander en komt op sessies regelmatig de heren Anton Goudsmit & Cyril Directie tegen. Een absolute killer combi zo bleek, dus was het tijd om vaker het podium te bestijgen. Zo geschiedde, het trio speelde afgelopen jaren onder andere op de Zwarte Cross en Mañana Mañana, in Frankrijk en op Aruba.

Op 5 december 2019 presenteerden Montis, Goudsmit & Directie hun debuutalbum ‘Taste Of Culture’ (Zip Records)in Paradiso Amsterdamen in januari 2020 deden ze dat nogmaals in een uitverkochte Paradox in Tilburg. De door COVID-19 tot drie maal toe uitgestelde tour zal dan eindelijk plaatsvinden in het najaar van 2021. Met zijn ontembare energie en gevoel voor groove toont Anton Goudsmit zich de perfecte gitarist voor deze formatie en dat verbaast eigenlijk niemand. Cyril Directie stookt vanachter de drums het vuurtje nog wat harder op zodat het live alle kanten op gaat: klassiekers van Grant Green, The Meters, John Scofield, Eddie Harris, Rusty Bryant worden net zo gemakkelijk afgewisseld met eigen composities en/of jams. Zolang het maar swingt.

www.montisgoudsmitdirectie.com


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek