vr 14/10  20:30
€ 14,00
Deur open:  20:00
Muziek, Staconcert, Tribute/cover
Popzaal
14/10

Nick Cave Tribute

+ Robby & The Secret


Deze voorstelling is verplaatst. Ticketskopers zijn op de hoogte gesteld.

Wie de naam Nick Cave hoort, denkt aan; The Bad Seeds, aan de Netflix hitserie ‘Peaky Blinders met zijn intro-song ‘Red Right Hand, aan zijn zoon die op 15-jarige leeftijd om het leven kwam en/of aan songs als; Into My Arms en misschien met gemengde gevoelens, ook aan Kylie Minoque met hun hit; Where The Wild Roses GrowNick, die een bijna ongenaakbaar leven leidde rond seks, drugs en rock ‘n’ roll kennen we tegenwoordig als sympathieke en innemende man waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Deze Nick Cave Tribute band met als leden; Tino Boley, Jason de Laat, Derrick van Schie, Luc Broers, Rob Klerkx en Anastasija Zvirbule; weet als geen ander eenzelfde dynamiek over te brengen zoals the man himself dat goed kan. Theatraal en vol overgave zal deze spiksplinternieuwe formatie in anderhalf uur een ruime variatie aan nummers brengen. Denk aan songs als Mercy Seat, Ship Song, Deanna, The Good Son, Straight To Youn en Push The Sky Away. De band bestaat uit muzikanten van Reservoir Dogs Band, The JaydeesDishkingGrammylou, Klerkx and The Secret, DJ Miss Monica, Jace and many many more.  

https://www.facebook.com/cavetribute 

Support komt van Robby & The Secret.

Robby & the Secret, gedreven door levensverhalen vol liefde, verdriet en geluk en met een passie voor het creëren van melodieën, harmonieën en ritmes zoeken ze naar nieuwe grenzen in pop en rock. Ze combineren rootsy gitaren met poëtische teksten en een sterke dynamiek en ze wisselen harde drumbeats en intiem zachte percussie met elkaar af. Verwacht americana, grunge, psychedelische rock en alternatieve pop.


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek