vr 26/4  21:30
€ 11,00 € 13,50
Pop
Popzaal
26/42019

A Night at Studio 54


Tijdens koningsnacht is het tijd voor disco deluxe! We nemen je mee terug in de tijd naar Studio 54. Dé discotheek van New York in de jaren 70, de grootste nachtclub allertijden. Voor één avond toveren we de ECI om tot het Manhattan van seks, drugs en disco. UpgreatZ zorgt er deze avond voor dat je de sterren van de hemel zult dansen, met hun opgepoetste seventies & eighties hits. Let them play that funky music en gooi je haren los op die vette discoplaten die al veel te lang niet meer gehoord zijn…

Voordat we onze inner-disco op de dansvloer kunnen loslaten, duiken we eerst nog onze filmzaal in voor de film Studio 54. Het verhaal over de twee eigenaren, Ian Schrager en Steve Rubell, de koningen van het nachtleven in New York. Zo zien we een jonge Michael Jackson, die verlegen vertelt dat Studio 54 de enige discotheek is waar hij werkelijk zichzelf kan zijn. Maar ook grootheden zoals Mick Jagger, Andy Warhol en Grace Jones komen voorbij. Uiteraard ontbreken de discoklassiekers niet!

Maar uiteraard begrijpen we het ook als je liever meteen wil gaan dansen op die o-zo geliefde klassiekers. Disco all the way baby!


    alle muziek