vr 7/7  21:00
€ 16,00
Deur open:  21:00
Hiphop, Muziek
Popzaal
7/72023

Notorious: Brysa + IliassOpDeBeat

The one and only urban party in Roermond!


Notorious is terug! Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met een heuse comeback van het vetste feestje in Roermond. Notorious, the one and only urban party in Roermond. Met de lekkerste urban music, hardste hiphop en beste R&B classics. Notorious is een uniek concept. Deze avond bied meer dan alleen muziek. Soo trek je stoute sneakers aan en kom genieten van het dikste hiphop feestje van Roermond!

Voor deze editie hebben we niemand minder dan Brysa en IliassOpDeBeat weten te strikken. Brysa ken je van de vette hit ‘Amsterdam’ en recent kwam ook de single ‘Dopamine’ uit. IlliassOpDeBeat zal de avond opwarmen aangevuld met nog diverse andere acts en Dj’s.

21:00 uur:         DJ Rob
21:30 uur:         Mellie
22:00 uur:         Hopi Gasz
22:30 uur:         Illiasopdebeat
23:40 uur:         Pito
00:10 uur:         Brysa
00:30 uur:         Cetje
00:50 uur:         DJ Skip

Brysa
Sabry Verhoeven oftewel Brysa. Dat is de artiestennaam die deze Belgische HipHop-artiest gebruikt. Al vanaf zijn twaalfde is hij bezig met het maken van muziek. In 2020 begint hij wat muziek te droppen op Spotify. In oktober 2021 dropt hij samen met Cristian D. de track Le Bled. De samenwerking tussen Cristian D. en Brysa bevalt de heren erg goed en samen slaan ze de handen ineen met $hirak en Ashafar en droppen ze in januari 2022 de track Amsterdam.

IliassOpDeBeat
IliassOpDeBeat aka MocroBoomin, of gewoon Iliass is een beatmaker/dj van het label Wilde Westen. Hij werd bekend door de Amerikaans-achtige trapbeats die hij produceerde voor alle tracks op de mixtape Drugs & Geld van Mula B & Louis. Vooral door de pakkende intro van Mula B, “Iliass op de kanker beat”, heeft Iliass meer aandacht gekregen dan de gemiddelde producer. Iliass was een bekende van rapper Sjaak voordat hij bekend werd. Sjaak liet Mula B een beat van hem horen en zo is het balletje gaan rollen. Verder is Iliass ook bekend door het nummer ‘Incasso’ die Sevn Alias performde bij zijn 101barz Sessie

https://www.instagram.com/brysa.be/
https://wildewestenrecords.nl/iliasopdebeat/

De deuren gaan open om 21.00u en we gaan door tot 02.00u.

Dit event is een verplaatsing vanuit 31 maart 2023.


Huisregels: 
Notorious is vanaf 16+

  • ID verplicht.
  • We werken met polsbandjes. 
  • We schenken enkel bier, wijn en fris. 
  • Verstrek je alcohol aan mensen onder de 18 dan zal bij constatering daarvan verwijdering uit het gebouw plaatsvinden van zowel jou als de betreffende minderjarige.
  • Bezoekers die zichtbaar onder invloed zijn van alcohol of drugs, wordt de toegang geweigerd.
  • Ben lief voor elkaar en geniet van het vetste feestje van Roermond! 


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek