vr 22/9  20:30
€ 16,00
Deur open:  19:30
Indie, Pop, Pop, Rock, Staconcert, Talent
Popzaal
22/9

Orange Skyline

+ support - Catchy Britpop door Pinkpop act


Liefhebbers van Britpop zoals Oasis en The Artic Monkeys mogen deze show niet missen! Ze spelen dit jaar op Pinkpop en voor een echte clubshow van deze topband bezoek je dit concert in de popzaal van ECI cultuurfabriek.

2023 is duidelijk het jaar van Orange Skyline aan het worden. ESNS, Pinkpop, Edison nominatie en heel… heel veel shows.. Orange Skyline is terug met hun nieuwe titelloze tweede album. De band is afkomstig uit Groningen, al is dat totaal niet terug te horen aan hun Britpopgeluid dat knipoogt naar Oasis en The Arctic Monkeys.

Wie in 2022 tijdens de Olympische Winterspelen het schaatsen volgde, hoorde met regelmaat de meeslepende song A Fire voorbijkomen. Dit nummer van het nieuwe album werd het anthem tijdens de live uitzendingen van de NOS. De song was ook nog eens de TopSong op NPO Radio 2, net zoals eerder de eerste single van het album Shine On dat al was. Ook alle andere radiozenders in het land doken op A FireOndertussen was zanger Stefan een opvallende deelnemer aan de 2022-editie van De Slimste Mens. Rockers hoeven echt niet altijd domme gasten te zijn. Hij hield het maar liefst zes uitzendingen uit in het populaire televisieprogramma. Vlak vóór de finaleweek aanbrak, sneuvelde hij. Maar hij verloor wél als winnaar 

Het album is inmiddels bekroond met een Edison-nominatie in de categorie “Rock” en levert de band naast een rits boekingen op festivals door het land heen ook de gedroomde spot op Pinkpop op! In juni 2023 staat de band voor een zee van roze hoedjes en enthousiaste fans met hun set die bol staat van de festivalkrakers. 

Dit najaar komt de band terug in de clubs. De band wil de fans iets meegeven waar ze wekenlang op kunnen teren. Van een optreden hoor je een feestje te maken. Je moet het overal kunnen, vinden ze. Het gaat Orange Skyline erom het publiek in pure extase te brengen. Ze zijn geen mooi-weer-bandje. Orange Skyline wil gewoon samen iets spannends beleven. Elke avond weer opnieuw.  


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking.


    alle muziek