za 12/10  23:00
€ 12,95
Dance
Popzaal
12/102019

Papi Chulo

Dancehall ▪ Reggaeton ▪ Moombahton


🌴 PAPI CHULO 🌴

Roermond! Het heetste Latin feest van dit moment komt terug! Na uitverkochte clubedities door heel Nederland & België, komen we nu naar Roermond met een XL show! Een heerlijk tropisch feest met DJ’s, MC’s, Live acts & Entertainment!

Bachata mania host de bachata zaal, Limbo Latino zal de 3e area vullen met de beste Salsa, kizomba en een vleugje merengue.

🍍 Area 1: Dancehall / Reggaeton / Moombahton
🍍 Area 2: Bachata Mania
🍍 Area 3: Salsa / Merenque / Kizomba

18+ || 23:00-04:00


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek