zo 11/10  13:00
€ 20,00 € 20,00
Pop
Popzaal
11/10

Pop★quiz Roermond


Hou je van muziek en heb je zin in een gezellige avond?! Doe dan mee met de Popquiz Roermond 2020! Check op een speelse manier je muziekkennis van de 80’s tot nu. De genres rock, pop, alternative, dance en metal komen in iedere ronde aan bod. Hoor de nummers waar je helemaal los op gaat! Of word herinnerd aan dat ene leuke of extreem irritante liedje van toen!

Je doet mee als team (max. 4 personen). Vraag (facebook)vrienden, familie, buren, collega’s en sta er versteld van wat je samen allemaal weet. En ontdek elkaars guilty pleasures! 😉 We verrassen je met leuke, grappige en interessante audio- en videofragmenten. Daarnaast zijn er geestverruimende creatieve rondes. Voor elk wat wils! Dankzij onze geweldige sponsoren zijn er prachtige prijzen te winnen!

Koop je groepsticket via de ticketlink in de voorverkoop om teleurstelling te voorkomen, want er is een maximum aantal plaatsen van 28. Per team van maximaal 4 personen koop je 1 ticket. De vorige twee edities van de Popquiz Roermond waren helemaal uitverkocht, dus ben er op tijd bij! Geen groepsticket = geen toegang tot Popquiz Roermond.

Naast het ticket meld je je team aan met een teamnaam via: popquizroermond@gmail.com. Hier kun je ook met vragen terecht over de popquiz.


    alle muziek