za 21/4  19:30
€ 20,00 € 20,00
Divers
Popzaal
21/42018
Uitverkocht!

Popquiz Roermond

De leukste popquiz van Roermond


Koop op tijd jouw groepsticket in de voorverkoop om teleurstelling te voorkomen, want er is een maximum aantal plaatsen. De kosten bedragen € 20,- per team met maximaal 4 personen. Ticket gekocht? Vergeet dan niet je team aan te melden via popquizroermond@gmail.com!

Muziekkenners, passionele radioluisteraars en mee-lallers: opgelet!

Op 21 april 2018 kun je plaatjes en artiesten raden van de 80’s tot nu tijdens de Popquiz Roermond in de ECI. Herken die hit waarop je helemaal los ging of wordt herinnerd aan die ene vergeten artiest.Vraag familie, vrienden en collega’s en stel je dreamteam samen. Je zult versteld staan van wat je allemaal weet. Je ogen en oren worden muzikaal geprikkeld en verrast met video’s, live muziek en een voorleesronde van songteksten. Ook je creatieve geest wordt gestimuleerd! Er zijn veel en vette prijzen te winnen dankzij diverse gulle sponsoren!

Aan de inwendige mens is ook gedacht, bijvoorbeeld met gratis quizhapjes! Voor een alcoholische versnapering kun je terecht bij de kaart vol speciaalbieren die de ECI Cultuurfabriek voor jou heeft geselecteerd. Mensen die het leuk vinden om alleen te komen kijken, zijn uiteraard ook welkom om vrijblijvend in en uit te lopen.

Wegens succes hebben we meer tafels toegevoegd aan onze popzaal. Je kunt weer tickets kopen. Wees wel snel, want het evenement is bijna uitverkocht.


alle muziek