zo 17/9  12:00
Divers
Externe Locatie
17/92017
14 verschillende locaties

Popronde Roermond

Het grootste, rondreizende festival van Nederland


Op zondag 17 september strijkt het grootste, rondreizende, gratis (muziek)festival weer neer in de prachtige binnenstad van Roermond. Op veertien verschillende locaties presenteren 25 verschillende artiesten zich met hun muziek. Nieuw, opkomend talent speelt in jouw favoriete kroeg, kledingwinkel of poppodium. Bands die in het verleden meededen met Popronde waren o.a. Kensington, Racoon, Go Back To The Zoo, Dotan, De Staat, Blaudzun en Chef’Special.

Op het programma staat verrassende, nieuwe muziek, van hiphop tot pop, van rock tot singer-songwriter. Het hele programma vind je hier.

De veertien deelnemende locaties voor Popronde Roermond zijn: Reijnen Piano’s en Vleugels, Stationsplein, Sophie’s Pub, er is PLEK, Geweun Angers, Our Favourite Shop, The Box concept store, De Azijnfabriek, Den Heilige Cornelius, eetcafĂ© De Poort, NOIR, The Secret Story Of 22, Bagels & Beans en De Pauw. De Popronde in Roermond wordt mogelijk gemaakt door de ECI cultuurfabriek en Janine van Cann (Stichting Culon).

Meer informatie over Popronde Roermond?
Check de website van Popronde Roermond, de Facebook van Popronde Roermond of hou de Facebook van ECI Muziek in de gaten.


alle muziek

Cookie

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.

Akkoord