zo 19/9  14:45
€ 5,00
Deur open:  14:15
Divers, Muziek
Popzaal
19/92021

Popronde


Dit concert is seated en met 1,5 meter maatregelen. Het is niet nodig je hiervoor te laten testen.


Popronde Roermond 2021 gaat gelukkig door!  

Niet helemaal zoals voorgaande jaren, spontaan op pad, schouder aan schouder in een volle kroeg of dansend in Den Heilige Cornelius, maar seated en op 1,5 meter afstand van elkaar. Vanwege de huidige coronamaatregelen mogen we nog geen concerten organiseren zoals we het liefst zouden willen. Maar bij ECI, Royal Theater, De Azijnfabriek en meer kun je genieten van de nieuwste, meest talentvolle acts van het moment! 

Ontdek de volgende acts bij ECI!

Deuren open: 14:15u 
Aanvang band 1 : FOSS – 14:45u – 15:30u
Aanvang band 2: KUZKO – 16:00u – 16:45u 
Aanvang band 3: JASONWATERFALLS – 17:30u – 18:30u   

FOSS
FOSS maakt dromerige en mysterieuze muziek, waarbij gitaarlijnen en synthesizers samenkomen tot eclectische indie-pop. De formatie is ontstaan in IJsland, maar werkt alles DIY-stijl uit in thuisstad Utrecht. In synergie creëren de vijf vrienden een gelaagdheid in de muziek, waarbij het live-aspect een nieuwe dimensie aan het geheel weet toe te voegen. Aanrader voor de fans van London Grammar, Daughter, Beach House en The XX. 


KUZKO
Rotterdam based synth-pop duo KUZKO kan niet wachten om je mee te nemen op een epische reis door hun speelse indie songs. Het duo verteld hun vehralen over high school drama en cliche liefdes avonturen met lekkere 80’s synths en ongelooflijk aanstekelijke vocals.

JASONWATERFALLS 
JASONWATERFALLS, was dat niet iets met 90s R&B? Die vergelijking ben je snel vergeten als je deze Utrechtse band hebt gehoord of gezien. Denk eerder aan stevige refreintjes, catchy coupletten en een bak live-energie die je doet watertanden, handenklappen en hardopzingen tegelijkertijd. Na popronde 2020 is JASONWATERFALLS klaar voor 2021.


Link naar heel het programma: https://www.popronde.nl/steden/roermond 

Meer info over Popronde 2021 en de coronaregels vind je op 
https://blog.popronde.nl/blog/popronde-2021-start-de-motoren/186 


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal contactloos en met munten worden betaald. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen. Vanaf september 2021 komt er een ECI betaalpas en komen de munten te vervallen. De waarde van de munten kan overgezet worden op de pas.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


alle muziek