za 23/11  15:00
Pop
Popzaal
23/112019

Popsongsconcert

Koninklijk Roermonds Mannenkoor


Zing jij ook mee met Leonard Cohen’s “Halleluja”, al of niet onder de douche? Of met “Perhaps Love” van John Denver? Voor mannen die dat graag doen heeft het Koninklijk Roermonds Mannenkoor een uitvoering geprogrammeerd van een achttal van deze prachtige popsongs uit de jaren ’60 en ’70, met koor en band. Kom luisteren of, nog mooier: zing mee!

Ontdek de popzanger in jezelf!
Zing jij graag mee met deze catchy popsongs? Geef je dan op! Er vinden 7 oefenbijeenkomsten plaats waarbij er flink geoefend wordt op alle liedjes. Het repertoire is hier te vinden. Thuis kun je zelf verder; alle muziek is digitaal beschikbaar.

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Check dan de website van het Koninklijk Roermonds Mannenkoor voor meer informatie en inschrijving.


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle muziek