zo 22/8  17:30
Deur open:  17:00
Funk, Jazz, Muziek
Popzaal
22/8
Zomerprogramma

Power to the Pipo

Diner & concert


Diner & concert!

Geniet van een bijzonder voorprogramma op onze binnenplaats in de vorm van een diner. Het diner staat helemaal in het teken van Power to the Pipo!

17:00 deur open
17:30-19:00 voorprogramma diner (binnenplaats)
19:30-21:00 Power to the Pipo (popzaal)

Ticket: €35 (minimaal 2 tickets per bestelling)


Power to the Pipo serveert een onweerstaanbare cocktail van harde grooves en explosieve solo’s.

De jazz-funk wervelwind Power to the Pipo is in de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot een populaire live act. Niet alleen deed de band in de afgelopen drie jaar meer dan honderd optredens, maar werden ze hierbij meermaals vergezeld door muzikale helden, zoals Anton Goudsmit, Candy en Hans Dulfer en Eric Vloeimans. De band voelt zich net zo thuis op jazzfestivals als popfestivals. Zo speelden de mannen op Jazz in de Gracht, Jazz In Duketown, Amersfoort Jazz en Breda Jazz maar ook op Mandala en ESNS.

In september 2021 verschijnt het nieuwe Power to the Pipo album ‘Spetters’, opgenomen in Studio Wisseloord. De single ‘Pufferfish’ de werd goed ontvangen. Zo werd de single gereleased door Jazzism en net als opvolger ‘Catwoman’ gedraaid op NPO Soul en Jazz. In coronajaar 2020 heeft de band niet stilgezeten, maar deden ze verschillende livestream optredens, waaronder in Doornroosje. Eerder presenteerde Power to the Pipo hun debuutalbum ‘Leipe Shit’, tijdens hun eigen evenement in de Melkweg: ‘Groove Circus’.

Pers over Pipo:

●  Rauw, energiek, jazzy en retefunky! – Jazzism

●  Power to the Pipo maakt het soort muziek waar je emmers Corona van gaat bestellen, ook als het regent. – The Daily Indie

●  Hun optredens bol staan van de energie. Het kwartet speelt rauwe jazz-funk vol avontuurlijke improvisaties, maar is ook niet vies van uitstapjes naar rock en blues aan elkaar geregen door virtuoze solo’s en een immer aanwezige groove. – 3voor12 Limburg


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal contactloos en met munten worden betaald. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen. Vanaf september 2021 komt er een ECI betaalpas en komen de munten te vervallen. De waarde van de munten kan overgezet worden op de pas.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek