do 15/9  20:30
€ 30,00
Deur open:  19:30
Muziek, Pop, Staconcert
Popzaal
15/92022
ECI 10 jaar

Rowwen Hèze

10 Jaar ECI cultuurfabriek special


Ja het is echt waar! Rowwen Hèze komt naar de ECI cultuurfabriek om ons 10-jarige jubileum mee te vieren! Voor een speciale intieme clubshow hebben we ze weten te strikken en welke act kan er nu niet beter een feestje van maken dan Rowwen Hèze!

Rowwen Hèze heeft geen introductie nodig en was al meerdere keren te gast in de ECI cultuurfabriek met hun opzwepende energieke liedjes, polka’s, folk, tex mex afgewisseld met gevoelige ballades. Met hun nieuwe muziek zullen ze er ongetwijfeld opnieuw één groot feest van maken. Het album Onderaan Beginne is dit jaar verschenen! Verwacht nieuw materiaal, maar ook alle klassiekers!

Onderaan Beginne is weten waar je vandaan komt en een aansporing wellicht om je naar boven te werken. Meer nog dan een optimistische kreet is dit al 35 jaar het motto van Rowwen Hèze. Met opgestroopte mouwen, voeten op de grond en spuug in de handen, je een weg naar boven werken. Daarbij nooit hoog van de toren blazen. Telkens weer een publiek winnen, elk optreden een veldslag van genoegen.

Check hier het hele programma van ons 10-jarig bestaan!


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek