vr 17/1  21:00
€ 20,50 € 23,50
Deur open:  20:30
Pop, Rock
Popzaal
17/12020

Steely Dan Tribute

The Royal Dutch Scam


Reelin’ in the years… Do it again… Rikki don’t lose that number… De nummers van Steely Dan voeren je linea recta terug naar de jaren ’70. De tijd van Flower Power, lange haren, vrijheid en laid-back music die hard door je autospeakers klinkt. The Royal Dutch Scam brengt de sophisticated classic rock terug naar het podium. De rijke arrangementen, doorregen met jazz & blues en met een belangrijke rol voor de gitaar, vormen het raamwerk voor prachtige melodieën.

De band rond leadzanger en saxofonist Lo van Gorp slaagt er wonderwel in de complexe en wonderbaarlijk lekkere muziek met volle overtuiging te spelen. Een bijzondere live-ervaring, vol verrassing en herkenning. Met sappige anekdotes en speelse analyses licht The Royal Dutch Scam een tipje van de sluier op over de mystieke teksten en rock-poëzie, die Steely Dan zo kenmerken. Een heerlijke rockavond voor de muziekliefhebber pur sang!

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!


Praktische info
Cultuurcafé:
Per 1 januari 2020 alleen pinnen in Cultuurcafé: veilig en snel!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek