za 3/6  20:30
€ 18,00
Deur open:  20:00
Americana, Muziek, Pop, Rock, Staconcert
Popzaal
3/6

Sem Jansen – Who The F*ck is Britt?!

+ Leif de Leeuw Band


Van Britt naar Sem, van zangeres naar zanger. De unieke show “Who the F*ck is Britt?!” vertelt het indringende verhaal van Sem’s transitie van vrouw naar man.

In een show van 1,5 uur neemt hij het publiek mee in zijn proces via het zingen van songs, aangevuld met videobeelden en verhalen. Hij gaat in duet met zijn vroegere zelf die op het videoscherm aanwezig zal zijn.

Dit alles wordt live begeleid door zijn band die bestaat uit de muzikanten van de Leif de Leeuw Band. Sem zal met de band kleine verhalende Americana songs spelen.

Support: Jop Dorris
Jop Dorris is een aanstormende Nederlandse pop-countryartiest. Na zijn periodes in de Verenigde Staten, waarin hij zijn songwriting naar een hoger niveau heeft getild, is deze artiest sinds zijn terugkeer vanuit zijn hometown Venlo hard aan de weg aan het timmeren als songwriter en performer. Inmiddels is de jonge Nederlander zich aan het ontwikkelen van songwriter naar volwaardige pop-countryact met full band. De songs die Jop uitbrengt behelzen een mix van catchy refreintjes en teksten die rechtstreeks uit het hart komen. Zijn debuutalbum ‘Here I Am’, gereleased in december 2022 kan rekenen op veel aandacht in binnen- en buitenland. Jop omschrijft zelf zijn sound als een met pop op smaak gebrachte new countrysound met invloeden als die van Luke Combs, Taylor Swift en Chris Stapleton. In december presenteerde Jop Dorris nog in een volle zaal van Grenswerk zijn eerste debuutalbum ‘Here I Am’, nu is hij klaar om het land door te reizen met meer shows.


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking.


    alle muziek