zo 5/3  20:30
€ 26,00
Deur open:  19:30
Muziek, Pop, Staconcert
Popzaal
5/3

Shakatak

40th Anniversary Tour


De Britse jazz-funk band Shakatak komt terug naar ECI met hun 40-jarige jubileum tour!
Shakatak ken je van de grote hits als ‘Night Birds’, ‘Down On The Street’, ‘Easier Said Than Done’ en ‘Day by Day’ (in samenwerking met Al Jarreau). De band maakt al vanaf de jaren ’80 een mix van jazz, funk, latin, r&b en disco op een geheel eigenwijze manier. Het debuutalbum ‘Drivin Hard’ is een ware klassieker en staat bij menig jazz en funk liefhebber in de platenkast!

De band is nog steeds springlevend en onder begeleiding van bandleider/toetsenist Bill Sharpe, zangeres Jill Saward, drummer Roger Odell en bassist Georde Anderson, zetten zij een kwalitatief hoogstaande show neer, waar het plezier van af spat! Ongestoord gaat Shakatak nog steeds door, zo brachten zij in 2019 nog de plaat ‘In The Blue Zone’ uit. Na de waanzinnige show in 2016 keert Shakatak eindelijk terug naar Roermond! Wie er bij was destijds kan beamen dat het een waanzinnige show was, eentje om in te lijsten. We zijn dan ook trots om ze weer te mogen ontvangen op zondag 5 maart 2023.

De kaartverkoop start zaterdag 22 oktober om 10.00u.


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking.


alle muziek