za 26/9  21:00
€ 7,50 € 12,50
Deur open:  21:00
Funk, Muziek, R&B, Soul
Popzaal
26/9

SHAKEDOWN.

The Funky Force


De ontmoetingsplek voor Soul, Funk & R&B in de ECI cultuurfabriek!

Na het succes van de eerste SHAKEDOWN editie slaan de heren van Funky Force de handen ineen voor een vervolg.

DJ Fun Quichot, DJ Skizm & DJ Koenie hebben tijdens de vorige editie de goede naam die ze door de jaren heen hebben verdiend in het Roermondse uitgaansleven hoog weten te houden. Zij waren het immers die destijds achter de draaitafels stonden in roemruchte clubs zoals ‘t Haofke, de Peuter, Pandora en Club ‘67.

Met hun concept Shake Down voldoen Edward, John en Koen aan de wens van velen om in Roermond weer een stapavond met kwaliteit te krijgen, waar gedanst kan worden op goede funk, soul, R&B en disco van vroegere jaren, maar ook op hedendaagse muziek met een soul en funk feel. Want de heren van The Funky Force zijn in de loop van de jaren natuurlijk niet stil blijven staan. Hun gezamenlijk platencollectie is inmiddels enorm!

Kom ook en get down at the SHAKEDOWN!


Praktische info


Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevenement!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


alle muziek