za 9/11  21:00
€ 10,00 € 12,50
Deur open:  21:00
Funk, Muziek, R&B, Soul
Popzaal
9/112019

SHAKEDOWN.

The Funky Force


Een ontmoetingsplek voor Soul, Funk & R&B in de ECI cultuurfabriek!

DJ Fun Quichot, DJ Skizm & DJ Koenie hebben besloten om voor deze avond hun krachten te bundelen in The Funky Force! Gezamenlijk hebben zij hun sporen meer dan verdiend in het Roermondse uitgaansleven, achter de draaitafels van onder andere ‘t  Haofke, de Peuter, Pandora en Club ’67. 

Edward, John & Koen misten een avond in Roermond waar ze zelf graag naar toe willen gaan, dus bedachten ze zelf hun perfecte stapavond! Een avond met goede Funk, Soul en R&B, maar ook met hedendaagse Soul en Funk gerelateerde stijlen. Want de heren van The Funky Force zijn in de loop van de jaren natuurlijk niet stil blijven staan. Dus niet alleen de krakers uit vervlogen tijden waarop je niet stil kan blijven staan, maar ook verassende, nieuwe pareltjes uit hun enorme collectie. 

Ze gaan zich 100% inzetten om van de sfeervolle dansvloer een ontmoetingsplek te maken voor alle soul, funk en R&B liefhebbers. Kortom: alle mensen die JIJ graag wilt zien.  

Wees er snel bij en GET DOWN AT THE SHAKEDOWN!


Praktische info


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur

Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle muziek