di 13/11  20:00
Divers, Singer/songwriter
ECI Theatercafé
13/112018

SharQ Sessions Live #3

met Charlie Hole


Wees welkom bij SharQ Sessions Live #3 met Charlie Hole (UK)

Op dinsdag 13 november ontvangen we Charlie Hole (UK) tijdens een nieuwe SharQ Sessions Live. Deze maand strijken de sessies neer in de ECI Cultuurfabriek te Roermond en zoals altijd is dit concert gratis te bezoeken vanaf 20.00 uur.

In de SharQ Sessions staat elke maand een act in de spotlight door middel van een sessie opname, een podcast opname en ’s avonds een gratis toegankelijke showcase!

Deze derde editie is niemand minder dan Charlie Hole uit Bournemouth (UK) te gast. De sing- and songwriter groeide op aan de zee en deze rust hoor je dan ook terug in zijn muziek. Hij brengt heerlijke luisterliedjes die je tot in je hart kunnen raken. Hij werkte aan zijn muziek met Jim Cregan (gitarist en producer van Rod Stewart en Katie Melua). In de afgelopen jaren ontwikkelde de jonge artiest zich en wist hij vele harten te veroveren. De afgelopen periode speelde hij veel huiskamerconcerten en waardoor hij al eens in Nederland speelde tijdens Sofar Sounds Utrecht. Maar nog nooit eerder was hij te zien in Limburg. Met veel trots ontvangen we Charlie Hole dus op dinsdag 13 november!

SharQ Sessions Live is onderdeel van mcsharq.nl en wordt mogelijk gemaakt door Peter PijnenburgDavy Abrahams en de Patreons van mcsharq.nl.
Wil jij ook Patreon worden en dit project steunen ga dan naar www.patreon.com/mcsharq en maak met een klein bedrag veel mogelijk! Steunen voor/na de show mag ook!


alle muziek