do 21/10  21:00
Funk, Muziek, Soul
Popzaal
21/102021

Smoove & Turrell


Dit concert wordt verplaatst naar 29 oktober 2022 naar De Nieuwe Nor. 


Het Soul-collectief Smoove & Turrell bestaat 10 jaar. Hoog tijd voor een ’Best of’-concert!

De Britse producer Smoove en soulzanger John Turrell zijn sinds de lancering van hun debuutalbum ‘Antique Soul’ (2009) een waar begrip in Engeland. Het duo is een top leverancier van stomende ‘Northern soul’. De rasartiesten putten uit de roemrijke soul, felle funk en disco uit de jaren 60 & 70 en combineren dat met moderne hiphop-, jazz- en r&b-geluiden die we kennen van o.a. De la Soul, Gnarls Barkley en Outkast. Ze spelen hiermee clubs en festivals plat, waaronder Glastonbury, Kendal Calling en Amsterdam Dance Event.

In 2020 keren Smoove & Turrell terug met Stratos Blue, hun zesde studio album. Op de nieuwe plaat is een prominente rol weggelegd voor de collectie analoge synthesizers van toetsenist Mike Porter. Het resultaat is een knipoog naar de clubscene van de vroege jaren 90. Op het eerste gezicht lijkt dit een vreemd contrast, maar in combinatie met de live reputatie van de band klopt het perfect.


Praktische info


Parkeergelegenheid

ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


    alle muziek