tijden & tickets

vr 20/11  19:30  Tickets
vr 20/11  21:30  Tickets
€ 17,50 € 20,00
Deur open:  21:15
Muziek, Soul
Popzaal

Steffen Morrison


Wegens succes terug in de ECI: een soulvolle avond met Steffen Morrison!

Steffen Morrison eert legendes als Donny Hathaway, Teddy Pendergrass en Otis Redding terwijl hij zijn eigen draai geeft aan het kleurrijke soulgenre. Zijn muzikale bagage kent een bonte mix van invloeden waar hij zijn eigen ingrediënten aan heeft toegevoegd. Steffens grote overtuiging verrast en verleidt niet alleen de echte liefhebbers; hij spreekt door zijn verschijning en zijn muziek een heel breed publiek aan.

Nadat Steffen in 2016 zijn EP Just Another Man uitbrengt gaat het hard. Naast verschijningen op de nationale tv en radio en een succesvol festivalseizoen wordt de single Old Enough to Know Better uiteindelijk verkozen tot Top Song op NPO Radio 2. In het najaar van 2017 trekt Steffen zich terug met muzikale buddy’s Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli Sandé, Leona Lewis) en songwriter/producer Tjeerd Oosterhuis om te werken aan nieuw materiaal. Het resultaat is het album Movin’ On dat op 30 maart 2018 is verschenen.

Na de succesvolle theatertour The Art Of Being Human in 2019, dook hij opnieuw de studio in voor een nieuwe muziek. Dit jaar bracht hij de single You’ve Been Hit by a Butterfly en het album Soul Revolution uit, vol met laid-back soul. Nu staat de zanger weer te popelen om zijn muziek te laten horen in de ECI popzaal!


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Popzaal
Bij dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de popzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus


alle muziek