vr 25/10  23:00
€ 11,00
Dance
Popzaal
25/102019

Terug naar Toen


JAAA! 😍 Na een uitverkochte eerste editie is Terug naar Toen op 25 Oktober weer terug in Roermond!

TNT staat landelijk bekend om de feestgangers mee te nemen naar de swingende 90’s & 00’s! Laat jij de heupjes heen en weer gaan door Def Rhymz of ben je toch meer de persoon die β€˜β€™Barbie Girl’’ uit volle borst meezingt? Wil je deze legendarische avond niet missen, verzamel dan al je vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar om weer compleet de tent op zijn kop te zetten πŸŽ‰

ALLES KAN EN MAG BIJ TERUG NAAR TOEN! β™₯

De jeugdhelden van de avond:
β™« Dat is nog een verrassing…

#Vroegerwasallesbeter
18+ ID VERPLICHT!

Houd voor meer informatie ook het Facebookevent in de gaten!


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle muziek