zo 17/9  20:30
€ 35,00
Deur open:  19:30
Pop, Soul, Staconcert
Popzaal
17/92023

The Three Degrees

60th Tour


The Three Degrees komen wegens succes opnieuw naar Roermond voor een fantastische intieme show vol prachtige soulvolle stemmen. Deze keer vieren ze hun 60 jaar in showbusiness met ons!

Als je de naam The Three Degrees hoort, denk je aan drie schoonheden met sprankelende choreografieën en stemmen als nachtegaaltjes. En natuurlijk aan hun grootste hit: When Will I See you Again, waarmee ze Europa, de Verenigde Staten en zelfs Japan veroverden. Dankzij deze en hits als Dirty Ol’ Man – nummer 1 in Nederland en Year of Decision veegde ze concurrentie met speels gemak onder het tapijt. Ze waren The Supremes van het discotijdperk!

The Three Degrees werd in 1963 opgericht door vriendinnen Helen Scott-Legends en Valerie Holiday. Samen met Freddi Poole coverden ze al snel de hele Verenigden Staten met hun fantastische shows: van de Copacabana tot aan New York. In 2006 werden ze uitgeroepen als langst bestaande vrouwelijke groep ooit door het Guinness Book of Records. En ze zijn het touren nog steeds niet beu; na 60 jaar treden zij nog steeds met evenveel energie op!

 


Klik hier voor meer praktische info. 


    alle muziek