vr 23/9  20:30
€ 18,00
Deur open:  20:00
Muziek, Pop, Staconcert
Popzaal
23/92022
Rijzende ster!

Thijs Boontjes

Dans- en Showorkest


De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. Zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit. Thijs Boontjes ken je vast wel van die aanstekelijke singles ‘Ambiance‘, ‘Alleen naar de Kermis‘ en de geniale cover van Lionel Richie ‘Deze nacht’ (All Night Long).  De laatste tournee met zijn uitstekende band was een groot succes met o.a. twee shows achter elkaar in Paradiso! En zijn meest recente album Geen Achttien Meer (2019) werd jubelend ontvangen.

Het is Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, het zijn doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Thijs Boontjes, onthoud die naam. Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het poppodium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in. Thijs Boontjes schitterde eerder al op festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross, Paaspop en Into The Great Wide Open. Daarnaast is zanger en bandleider Thijs Boontjes een graag geziene gast bij radio- en televisieprogramma’s. Zo was hij bíjna de Slimste Mens, kwam hij geregeld langs bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love.


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek