vr 20/3  21:00
€ 18,00 € 21,00
Deur open:  21:30
Muziek, Rock, Tribute/cover
Popzaal
20/32020

Tribute to the Nineties

ft. Green Lizard & Rudeboy


Dit concert is geannuleerd n.a.v. de Coronavirus maatregelen van het RIVM.


Na vier succesvolle clubtours en twee festivaltours wordt Tribute to the Nineties verlengd met nog een clubtour! The nineties are back!

Met een nieuwe set nummers van o.a. Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Foo Fighters, Beastie Boys en Alice In Chains bestormen Green Lizard & Rudeboy het podium. De Urban Dance Squad nummers worden uitgevoerd door de Silver Surfering Rudeboy, de originele zanger van deze legendarische band. Tribute to the Nineties geeft je een set met alleen maar krakers. Samen met Matthias van Beek (o.a. Tales That Are Not Supposed To Be Heard By People) heeft deze samenwerking twee uitstekende frontmannen. Deze goedlopende samenwerking wordt deze avond naar een nog hoger niveau getild.

Green Lizard & Silver Surfering Rudeboy

Green Lizard is een Amsterdams gezelschap, met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity. Daarna volgen nog twee platen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika. Zo stonden zij o.a. op Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en was de band support bij The Gathering en Skin (Skunk Anansie). Aangevuld met Singer Surfering Rudeboy, de zanger/rapper van de legendarische Nederlandse band Urban Dance Squad, brengen ze jou deze avond back to the Nineties!

Support: A Minor Problem

De avond start met het voorprogramma: A Minor Problem. Zij brengen een vrolijke cross-over van poppunk, post-punk, indie. Dit met een flinke scheut folk en incidenteel een snel hardcore nummertje. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de live-optredens van de band bekend staan om hun enthousiaste, hyper-energieke sfeer en de grote interactie met het publiek. Het debuutalbum ‘A Minor Problem’ kwam in het voorjaar van 2019 uit. De Heerlenaren stonden in de finale van Nu of Nooit 2019.

Afterparty

Na het concert van Green Lizard en Rudeboy neemt DJ Richard het publiek mee op een reis door de alternative nineties. Richard laat je de swingavonden van de Azijnfabriek herbeleven! Van Korn tot Prodigy en van Verve tot de Foo Fighters.


Praktische info


Updates

Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek