zo 16/4  20:00
€ 27,00
Deur open:  19:00
Muziek, Pop, Rock, Staconcert, Tribute/cover
Popzaal
16/4

Ultimate Eagles

EXTRA SHOW!


Jawel je leest het goed! De Britse band Ultimate Eagles komt voor een EXTRA show naar Roermond! Bij onze collega’s van De Bosuil te Weert was de show razendsnel uitverkocht, maar er komt dus nog een kleine speciale intieme show in de ECI! Voor Eagles fans een absolute aanrader. Dichterbij het origineel kom je niet!

Zondag 16 april kun je komen genieten van een avond die helemaal in het teken staat van The Eagles, één van de meest succesvolle bands van de jaren zeventig. Met bekende hits als ‘Hotel California’, ‘Life in the Fast Lane’ en ‘Take it Easy’ was dit de band waar niemand omheen kon en nog steeds niet kan. Ultimate Eagles is niet zomaar een tributeband. Vol passie brengen deze Britse topmuzikanten een ware ode aan hun helden. De band bestaat uit muzikanten die eerder speelde met o.a. Thunder, Paul Young, Duffy en Joe Cocker. Ultimate Eagles gaat voor het haarfijn uitvoeren van het repertoire van The Eagles.

De band is uitgegroeid tot één van de meest succesvolle tribute acts ter wereld.

De kaartverkoop is direct gestart. Ons advies, bestel snel!


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking.


    alle muziek