za 10/3  19:30
€ 13,50 € 16,00
Pop, Rock
Popzaal
10/32018

Vandale

Dé Nederlandstalige hardrockband uit Sittard is terug!


De Nederlandse hardrockband Vandale is terug! De Sittardse band werd opgericht in 1979 onder de naam Pharao, maar gaat sinds 1980 door het leven als Vandale. De band staat bekend om zijn Nederlandstalige hardrock! De band, bestaande uit zanger Bert van Klaveren, gitaristen Eddy Bopp en Freek Bos, drummer Eddie Claessens en bassist Anton Masius, brachten begin jaren ’80 twee fantastische platen uit. De albums Schandale en Stale Verhale werden vorig jaar dan eindelijk opgevolgd door een nieuwe plaat: KanNieBale!

Het resultaat is op 10 maart live in de ECI Cultuurfabriek te horen! Het nieuwste Vandale album ‘KanNieBale’ bestaat uit elf creaties volgens het Vandale recept. Lekker in het gehoor liggende (hard-)rock, overgoten met Nederlandstalige teksten. Recht voor zijn raap!

Het voorprogramma zal worden verzorgd door de jonge energieke band Machetté uit Deurne met machtige opzwepende metalcovers.

Als afsluiter hebben we DJ SJERRUF, die de lekkerste rock- en metalplaten zal draaien. Standje hard op de speakers! Héél hard! DJ SJERRUF met dé Rock & Metal Request, ofwel vraag je plaat aan op een bierviltje!

Informatie

Zaal open: 19.30 u.
Aanvang support act Machetté: 20.00 uur
Aanvang Vandale: 20.45 uur
Aansluitend: Dj Sherruf
Einde: 01.00 uur


    alle muziek