za 10/9  20:30
€ 10,00
Deur open:  20:00
Muziek, Pop, Staconcert
Popzaal
10/92022
ECI 10 jaar

WIES

+ Aarde aan Daan


WIES speelt dit najaar een grote uitverkochte clubtour, maar voegt nog één extra clubtour datum in Limburg erbij, in jawel de ECI! 

WIES maakt naar eigen zeggen ’rammelende elektronische popmuziek in het Nederlands’. Daarmee bevindt de band zich in een perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. De indie-popband vormde zich op het Conservatorium en speelde ondanks de corona crisis al erg veel, de band stond zelfs al eerder bij de collega’s van theater de Oranjerie, tijdens Popronde 2018. Ook won de band de Amsterdamse Popprijs en sleepte diverse 3FM-bekroningen binnen. Zo waren ze 3FM Talent en werd single ‘Soms Is Het Te Laat’-3FM Mega Hit. Inmiddels heeft dit fantastische trio meerdere succesvolle singles op het lijstje staan zoals ‘Barman’, ‘Meisje’ ‘Leugenaar’ en ‘Bandje’. Deze zomer staat de band op alle grote festivals zoals Pinkpop 2022, Best Kept Secret en Concert At Sea. Tevens hebben ze dit najaar een grote clubtour die volledig is uitverkocht…maar er komt dus nog één clubshow erbij. Voor slechts een tientje ben je erbij omdat de ECI dit jaar 10 jaar bestaat, tot dan!

Aanrader voor de fans van Eefje de Visser, Froukje en Spinvis.

Voorprogramma: Aarde aan Daan
Aarde aan Daan gaat op expeditie door de Nederlandse taal en zingt zijn bevindingen in dromerige en kleurrijke indiepop. De dagdroompop van Nederbelg Daan Hafkamp heeft een poëtische indiesound. Aarde aan Daan had zijn lancering in België in 2020 via de halve finale van Humo’s Rock Rally met onder andere supports van Froukje, Tourist LeMC en Clean Pete.

Facebook: http://www.facebook.com/hetiseenwies
Website: http://www.hetiseenwies.nl
Instagram: http://www.instagram.com/hetiseenwies

Check hier het hele programma van ons 10-jarig bestaan!


    alle muziek