za 28/12  23:00
€ 6,95
Dance
Popzaal
28/12

Zoete Zin

Closing Party


😍 Closing 2019 together 😍

Señor y Señoritas, het is al weer de laatste editie van Zoete Zin van dit jaar! Op 28 december zetten we de ECI nog één keer in vuur & vlam, om het jaar goed af te sluiten. Wij brengen jullie deze avond de beste vibes & energie. De lekkerste caribbean & latin musica met Dancehall, Zouk, Club, Afro, Reggaeton, Baile Funk, Tropical bass, Kizomba, Bachata en nog veel meer zoete geluiden om jou de hele avond te laten bewegen. Jullie kunnen jullie weer heel wat verrassingen van ons verwachten. Laten we er weer een unieke editie van maken!


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle muziek